Nejnovější články | PHOENIX On-line

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Bytost člověka se skládá z hmotné zvířecí složky a nehmotné duchovní složky. Všechno hmotné, tedy i těla lidí, podléhá v přírodě (v hmotné dimenzi) regulaci smrtí slabých nebo chybujících jedinců. Existence samoregulace je projevem existence síly, udržující rovnováhu a harmonii v celé soustavě hmotného života.

Kdyby neexistovaly smrtící regulační mechanizmy pro jakýkoliv druh hmotných bytostí, přemnožil by se některý typ projevu života a svým působením by zničil jiné. A sám by nakonec v důsledku vyčerpání zdrojů výživy zahynul. Existence harmonie je tedy průkazem existence nehmotných vyšších sil života ve hmotnosti, antropomorficky řečeno "spravedlnosti" hmotné dimenze stvoření.

Protože člověk je tělem součástí přírody, i početnost lidských těl podléhá v přírodě mechanizmům, zabraňujícím místnímu i celkovému přemnožení. U rostlin a zvířat jsou to v první řadě meze výživové, v druhé řadě virové, bakteriální a parazitární nemoci. Jejich vlivem jsou oslabováni nadpočetní jedinci natolik, že se tito stávají snadnou kořistí těch, kteří jsou strážci neboli predátoři přemnožení. V přírodě tedy neexistuje druh života, který by na jedné straně byl zbytečný a na druhé straně nebyl početně regulován neviditelnými silami – "Správcem systému". Jedinou výjimkou, vymykající se této přírodní regulaci, by mohl být člověk. Jednak proto, že je nejsilnější "šelmou pro všechno živé", jednak je oproti zvířatům vybaven rozumem. Toto nadstandardní vybavení mu umožňuje nejen odstranit hrozby ze strany jiných šelem, ale i poznat příčiny smrtí způsobených nemocemi a čelit jim hygienou a racionální léčbou. Přesto se na zeměkouli ještě druh, který se sám pojmenoval člověk dvakrát moudrý (homo sapiens sapiens), nepřemnožil. Po celá tisíciletí byl totiž ve hře další faktor, totiž nerozpoznané inkarnované necelé jedno procento "duchovních predátorů" této bytosti. Jsou to dravci v lidské kůži, temní duchové, jejichž základní životní energií je to, co lid obecný nazývá zlo. Psychoanalytik Erich Fromm je v knize "Lidské srdce a jeho schopnost k dobru a zlu" označuje za duše ve stavu "syndromu rozkladu". Jejich základní pohnutky k bytí popsal jako narcisizmus, egoizmus, radost z ničení a potřeba vazby na organizaci. Já je vidím jako "řízené z nehmotné dimenze černou nitkou", lidově satanem. V bibli jsou pojmenováni jako "koukol mezi pšenicí". V indických védách se o nich mluví jako o duších démonských. Abdrushin je identifikuje jako duchy, inkarnované z temných oblastí záhrobí prostřednictvím duchovně padlého rodičovství. Jejich existence v populaci má sice dočasný, ale vysoký smysl z hlediska vývoje lidstva.

Temní duchové jako regulační činitel

Temní duchové svým jinorodým působením vykonávají regulaci populace v duchovně odchýlených civilizacích. Velikost jejich vlivu v jakékoliv civilizaci je ukazatelem toho, v jaké míře a s jakou tendencí lidská společnost žije duchovní zákony stvoření. Pokud se společnost odkloní od žití duchovních zákonů, zesílí se vliv temných duchů a je vyvolána společenská katastrofa. Odtud naši předkové správně tušili, že války a hospodářské katastrofy jsou "trest boží". Inkarnovaní temní duchové vyvolávání katastrof všeho druhu prostě mají "povoleno" od Správce civilizací. Na základě svých nejvnitřnějších pohnutek organizují temní po tisíciletí tzv. "pozemské právo" (místo kosmického neboli přirozeného) a války. A tak jsou funkčně neviditelnými predátory neustále odstraňována přemnožující se lidská těla. Těla těch, jejichž etický rozměr je nedostačující v poměru k ostatnímu vývoji, protože lidský duch v hmotném těle existuje jen proto, aby svou duchovní kvalitu rozšiřoval. Jiný smysl bytí lidského ducha v těle není. "Nahá opice" bez duchovního rozměru nemá v přírodě co dělat, je nesmyslná, nesystémová. Zjemňování duchovnosti duše člověka, které se uskutečňuje prostřednictvím tvořivosti – práce, lásky – mezilidskými vztahy, spravedlnosti – poznáním zákonů stvoření, je nám tedy uloženo. Odchylky lidských komunit od záměru Stvořitele jsou hlídány silami stvoření. Jestliže záměr (vůle) Stvořitele člověka, tj. zjemňování duchovních vibrací jednotlivců, není naplňován, neboli atmosféru společnosti ovládnou zpětně zákony džungle (právo silnějšího a chytřejšího), uvolní se "z dopuštění božího" cesta k moci temným duchům. Ti se začnou projevovat jako "predátoři" pouze zvířecího druhu člověka. "Vlci v rouše beránčím" využijí ve společnosti padlých mravů elit, vymizení vlivu veřejného mínění (hlas lidu, hlas boží) a rozvinou všeobecný úpadek. Pod nejrůznějšími líbivými zdůvodněními nejprve skrytě, pak otevřeně převezmou moc (z mnoha historických dějů ty nejnápadnější: 1917 Rusko a 1933 Německo). Nejčastěji chtějí "zajistit živočišné blaho všech", práva nějakého vyvoleného nebo utlačovaného národa nebo prosadit nějaký "správnější" světonázor. Společenské dění mravně upadlé společnosti záměrně směrují tak, aby přemnožené lidské živočichy přivedli k válce, revoluci, hladomoru. Viz pád chování vládnoucích elit národů Evropy před první i druhou světovou válkou. A nyní!

Češi čekají na vhodný okamžik

Výše uvedené je napsáno jen proto, aby vysvětlilo, že současné rozšíření moci temných na myšlení velké části národů přivodí odpovídající karmický dopad. Zdá se, že situace ve světě spěje do stavu, že obluzení nadpoloviční většiny lidu temnými duchy se mi zatím jeví jako neprolomitelné. U nás, po čtyřicetileté ateistické "výchově" o neexistenci spravedlnosti, odhaduji, že temní ovládají myšlení nejméně 70% lidí. Tlaku mediální moci temných vidím odolávat jen desetiprocentní duchovní jádro národa. Kdybychom jako Češi byli samostatným ostrovem na světě a nebyli integrováni v západním mocenském bloku, již dávno by byla "lidská práva" našich privatizátorů "narušena", je lynčující duchovní chátrou. Češi, jako obvykle, čekají až na vhodný okamžik. Ten by se mohl např. vynořit jako důsledek ekonomického kolapsu EU, nebo jako reakce na nepříznivý vývoj střetnutí USA s islámským světem. Nejhorší na stavu situace v Evropě je to, že ani východisko, ani odpovědná politická a duchovní síla se zatím nevynořuje. Politické děje se zdají mít smysl jako lítání míče v kopané, a přesto vyvolávají napětí a agresivitu jako u "fandů". Podle mne je ale situace, na rozdíl od minulosti před posledními válkami, vážnější. A to proto, že "výkonnost" vražedných prostředků "predátorů" nesmírně vzrostla a že šíření informací i dezinformací se stalo jednou velkou lavinou. Jako odstrašující případ nám může sloužit vývoj od hlubokého míru k válce v Jugoslávii. Po přestřelkové strkanici ve Slovinsku tam ta pravá, vyvražďující občanská válka, vedená ozbrojenými občanskými bandity všech stran, vznikla až po hospodské fackovačce a kudlovačce kdesi v Bosně! Nenávist, mezi do té doby v poklidu žijícími národy, se valila zemí jako lavina a vtahovala do víru vraždění i civilisty. Naštěstí pro svět měli tito "národní" bojovníci jen prostředky místního kalibru. Anebo konec konců u nás, když si vzpomeneme, co vyvolala "smrt" studenta Martina Šmída v roce 1989.

Věřme ve spravedlivý "mechanizmus" naší záchrany

Vražedné možnosti moderních technologií, jimiž jsou vybaveny o hegemonii usilující světová mocenská centra, jsou s prostředky zdivočelého davu nesrovnatelné. Jejich použití v uměle vyvolaných konfliktech hrozí redukovat lidstvo na stopové množství přeživších. Já ale doufám, že Tvůrce tohoto světa prozřetelně "instaloval" do stvoření nenápadný mechanizmus k odstranění "přemnoženého těla bez ducha". Ten, na rozdíl od nediferencovaného řádění temných duchů, se mi jeví jako výběrově působící v duchu principu: "Dva budou spolu na poli a jeden bude vzat a druhý ponechán". Je to biologický mechanizmus, podlamující vitalitu pro vyšší úroveň civilizace nevhodného typu duší. Zastavení jeho smrtícího chodu není řešitelné ani materialistickou vědou, ani medicínou. Ty neznají pojmy jako vitalita a její meridiány, živá (hadí) síla, vnitřní účel (entelechie) a duše - viz "Slovník pavědy" od Sisyfos. A kdo pokles vitality lidí nezjistí, nemůže mu čelit. Proto další vývoj nenápadně přivede tyto skeptiky a materialisty k nebytí. Nebo snad někdo viděl nějaký lékařský preparát na obnovení proudění vitální energie?

"Tiší predátoři" neboli faktory rozkládající vitalitu člověka

Zatím jsem nalezl tyto tiše působící "predátory" člověka neboli faktory rozkládající vitalitu (mj. zjištěné i s pomocí Oberonu a biorezonance):

1. Životu cizorodé látky

První skupinou "predátorů" člověka, kterou si on sám svou neduchovností vytvořil, jsou životu cizorodé látky. Vlivem neuvážené, ziskem a chtivostí tělesných požitků, hnané industrializace dochází k zrychlenému zanášení životního prostředí, zvířat i rostlin stovkami chemických sloučenin a těžkými kovy. V důsledku toho se promořuje i vnitřní prostředí metabolizmu člověka. Velký přívod cizorodých látek má za následek mimo jiné i podlomení očistné funkce ledvin. Navíc odstraněním tělesné práce u moderního člověka přestalo být přirozené silné a časté pocení, a to i důsledkem používání antiperspiračních prostředků. Pocení je, jak je z fyziologie známo, v některých aspektech očisty vnitřního prostředí organizmu mnohem účinnější očistný prostředek než vylučování moče. Uvedené typy oslabení očistných mechanizmů těla zesiluje i další civilizační syndrom, a sice masově rozšířená mírná zácpa.

2. Parazité

Druhou skupinou "predátorů" člověka jsou parazité. Postupně a nenápadně se vrací zamořování oslabené populace parazity všeho druhu. Paradoxně k tomu přispívá "moderní" způsob života (obrovská trvalá i rekreační migrace, promiskuita v tělesných vztazích, některé níže uvedené slabiny hygieny). K mému údivu nastal čas návratu roupů, škrkavek, strongylů a lamblií u dětí, ale také plasmodií působících malárii mírného pásma, vlasovců, dirofilárií (nemoci mízního systému), trichin a boubelů tasemnic u dospělých. Dlouho jsem pátral po činitelích, kteří způsobili návrat výskytu parazitů. Zatím jsem dospěl k těmto okolnostem:

Používání automatických praček s teplotami 40° až 60° C, které neničí zárodky parazitů typu roupů, škrkavek, měchovců, tenkohlavců a strongylů. Konzum uzených a fermentovaných (tepelně neopracovaných) mas a ryb, tepelně nejistého grilování a biftekování (uhřivost, trichinelózy, motolice opistorchis) Pojídání datlí, fíků, ovoce a zeleniny z rozvojových zemí s nízkou úrovní hygieny (střevní strongyloza, lambliáza, amoebiaza).

Masově vzrostl cestovní ruch do parazity zamořených exotických oblastí. Ten přinesl různé typy plasmodií (malárii mírného pásma), nitkovce, vlasovce, svalovce a desítky typů jednobuněčných parazitů. Na základě pozorování lidí s různými neurčitými příznaky se ukazuje, že zejména plasmodia mírného pásma v krvi a orgánech jsou skrytými spouštěči nespecifických potíží, které školní medicína není schopna diagnostikovat a zařadit jako syndrom.

Rozvinutá sexuální promiskuita je katalyzátorem přenosu nejen trichomoniázy a ureaplazmy, ale všech prvoků včetně amoeb a exotických kvasinek. A "pomalých" virů, viz níže.

Masový chov různých zvířat v bytech a postelích jako následek předchozího vzájemného odcizení lidí a "nahrazení" příbuzných zvířaty (prvoci a toxoplasmóza).

Přemnožení ektoparazitů (klíšťat) a bodavého hmyzu v přírodě jako důsledek porušení rovnováhy druhů (mizení ptáků a ještěrek).

Změna aury člověka tím způsobem, že se stává pro hmyzí predátory atraktivním (H. Monfort po přechodu k bretariánství přestal být cílem komárů. Já jsem zase zpozoroval, že po užívání koloidního zlata, měnícího auru, mne "přestali vidět" klíšťata i včely se žihadly).

Důkazy o přítomnosti parazitů v těle

Podrobně se zabývají následky přítomnosti parazitů v těle oslabeného člověka nejen Dr. H. Clarková a Dr. Jelisejevová, ale u nás i Ing. Hana Bláhová v knize "Deník poradce". S jejími pozorováními souhlasím. Z vlastního pozorování uvádím několik příkladů neočekávaného nalezení parazitů, aby si čtenář mohl udělat představu, o jak rozsáhlý a současně nenápadný problém běží.

a) Dlouhodobě zvýšené hodnoty bilirubinu v krvi (moje zkušenost) vyvolávali paraziti lamblie, fasciola hepatika, opistorchus felineus v žlučových a pankreatických cestách. Současně se po sebemenší dietní chybě objevovalo podráždění dvanáctníku, slinivky, pyloru.

b) Kolísání červených krvinek spojených s únavou, menší odolností k zátěži, vyšším krevním tlakem, sníženou imunitou. Občasné bušení srdce a návaly potivosti bez příčiny (moje zkušenost). Výskyt parazitů plasmodia vivax, falcifarum a babesií v krvi, způsobené komáry a klíšťaty. Na Oberonu signalizuje tento skrytý výskyt tohoto typu parazitů přetížení sleziny a Oberonem signalizovaná potřeba léku Desferal.

c) Mírné trávicí potíže, chudokrevnost, neklid (moje zkušenost – neklid u vnuků, kteří byli zamořeni roupy a škrkavkami). Je pozoruhodné, jak málo pozornosti věnují pediatři odčervování dětí! Asi za to nemají provize od firem. Jsem přesvědčen, to je jen moje domněnka, že odčervením dětí by zmizela celá třetina současných "instabilů" a "hyperkinetiků", o alergicích ani nemluvě. Realita je taková, že psi se odčervují dvakrát ročně, děti a dospělí vůbec.

d) Krev ve stolici, neurčité trávicí potíže, pobolívání břicha, objevení se "z ničeho nic" polypů apod. předchází promoření střev lambliemi, strongyloidy, měchovci, tenkohlavci, amoebami a exotickými střevními prvoky.

e) Bušení srdce, poruchy mízního oběhu na nohou, bolesti ve svalech způsobují prostřednictvím hmyzu přenášení vlasovci, strongyli a prostřednictvím vepřového a divočiny invadující svalovci.

3."Pomalé viry"

Pomalé viry jsou třetí skupinou "predátorů" člověka této civilizace. Cizorodé látky a dlouhodobé přežívání skrytého malého množství parazitů má za následek trvalé zatížení imunitního systému. To vede k jeho nenápadnému ochabnutí a tím ke snížení přirozené odolnosti k nákazám zákeřnými "pomalými viry". Důsledek jejich infekce se projeví až po desetiletích. Z mnoha jmenuji cytomegalovirus, papilomavirus, reo viry, EB virus, nanoviry, viry leukémie a nádorů apod. Ochabnutá imunita umožní přežívání skrytých ohnisek za stavu tzv. nesterilní imunity (v obecné známosti je tento jev u borrelií a chlamydií). Oslabením imunity dochází také k jevu, kdy se všude nepatrně vyskytující a tím neškodné zárodky, kvasinky a plísně, přemnoží a změní v podmíněně patogenní (coli, proteus, streptokoky, stafylokoky, pseudomonas, candida, mykózy, borrelie, chlamydie a mnohé jiné). Ty pak vyvolávají nejprve v trávicím a dýchacím ústrojí infekce, následně kdekoliv v oslabeném organizmu. Na Oberonu se výše popsaný stav imunity projeví příznaky degradace brzlíku. Celkové oslabení imunity populace je takovým současným Damoklovým mečem. Došlo-li by třeba k výkyvu záření ze slunce či kosmu, propuklo by hromadné neléčitelné vymírání oslabených lidí.

4. Neplodnost

Čtvrtým "predátorem" konzumního člověka je buď přímá neplodnost, nebo psychická neschopnost k založení rodiny a k výchově dětí. Příčina je nervové přetížení "lidiček", štvoucích se za zbytečnostmi. Duše těchto často subjektivně utlačených přestává dostávat energii ze Zdroje energie života (prána). Ten je nevyčerpatelný, ale je přístupný jen jedinci, který je mu vnitřním nastavením duše otevřen (viz – "Nejen chlebem živ je člověk"). U lidí, Zdroji života se uzavřevších, se jako příznak objeví deprese nebo syndrom vyhoření. Výsledek správnosti nastavení duší lidí západní civilizace je vidět na demografické křivce – "pokroková" západní civilizace pozvolna vymírá.

5. Rození psychicky vychýlených jedinců

Pátým "predátorem" "lidu těla" je lavinovité rozmnožování jedinců psychicky vychýlených všemi směry. V důsledku ztráty vnitřního hodnotového žebříčku v roli duchovního korektoru se objevily masy vykořeněnců. Od bezdomovců po teroristy a fandy, od depresivních a vyhořelých psychiatrických pacientů po pološílené sekty náboženského, marketingového, ezoterického a protiezoterického směru (Sisyfos). A sebevrazi! Jejich "medikace" materialistickou medicínou je směšná. U takto postižených jde o projevy špatně směrovaného života neboli nemoci ducha, který hmotnými podněty není opravitelný. Vnitřní rozvrácenost je vyléčitelná jen "zázrakem" zrození z Ducha neboli nalezením kontaktu s duchovní dimenzí, vlastně nalezením pravého smyslu života, který leží mimo sex a konzum.

Výše uvedené korektory početnosti bezduchého člověka tikají zatím tiše a nenápadně. Situace by se změnila ve viditelnou katastrofu tehdy, kdyby na Zemi z kosmu udeřil nějaký typ oslabujícího záření. Od středně silného "švihnutí" supernovy po výkyv sluneční činnosti. Za takových okolností by se skryté stalo zjevným a došlo by k masovému vymírání oslabených bez možnosti záchrany jakýmikoliv antibiotiky. Přežili by jen duchovně živí, tj. ti, kteří mají přívod energie ze Zdroje života.

Buďme připraveni na změny

I kdyby nedošlo v dohledné době k takovému urychlujícímu zásahu, zásadní změna ve směrování lidstva, sice pomaleji, ale přesto proběhne. Některé komunity se z náboženských důvodů přidržují přirozených pravidel, omezujících styk mezi lidmi. Nemají pohlavní a jinou tělesnou promiskuitu, mají omezenou cestovatelskou mánii. Přísně udržují komunitu rodiny a kmene, ponechávají si osvědčené a přirozené stravovací návyky. Ať se to komukoliv líbí nebo ne, pokrok - nepokrok, nahradí tito domněle zaostalí, ale populačně expandující, vymírající evropský "ateistán". Já doufám, že duchovním ostrůvkům v západní civilizaci nějak nepředvídatelně pomůže prozřetelnost Vyšší moci. K tomu okamžiku je třeba být připraven, tzn. žít hygienicky čistě a duchovním životem se otevřít přívodu životadárné energie ze Zdroje života. Takový člověk pak nemusí mít žádné obavy z jakýchkoliv "letopočtů" a konců světa.

 

Tento článek byl zveřejněn v tištěném časopise Phoenix 05/2012.