Jsme rádi, že máte zájem o aktuální informace týkající se našich produktů.


Zásady ochrany osobních údajů

Vyplněním osobních údajů v polích pro přihlášení k odběru e-mailových novinek na webu internetového magazínu PHOENIX On-line souhlasíte:

Vaše osobní údaje jsou zpracovány pro interní potřeby provozovatele internetového magazínu PHOENIX On-line firmy Ambro Systems spol. s r.o., IČ: 291 63 901, se sídlem Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany, v souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Firma Ambro Systems spol. s r.o., IČ: 291 63 901, se sídlem Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany zpracovává Vaše osobní údaje pro své marketingové účely, k optimalizaci své nabídky, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb.

Takto uvedené zpracování osobních údajů je platné po dobu Vaší registrace na webu internetového magazínu PHOENIX On-line.

Vaše osobní údaje získané Vaší registrací a souhlasem s těmito podmínkami nebudou za žádných okolností předány třetí osobě.


Zasílání obchodních sdělení

Vyjádřením souhlasu s výše uvedeným pojednáním Zásady ochrany osobních údajů současně souhlasíte:

Elektronicky zasílaná obchodní sdělení jsou v tomto případě definována jako:

Pokud si již nadále nebudete přát dostávat elektronicky zasílaná obchodní sdělení, můžete se z odběru kdykoli odhlásit prostřednictvím odkazu v každém takto obdrženém obchodním sdělení nebo prostřednictvím nastavení ve Vašem účtu na webu internetového magazínu PHOENIX On-line pod položkou E-mailové novinky ve Vašem profilu.


Potvrzením "Souhlasu s pravidly" souhlasíte s oběma výše uvedenými body.

Zobrazeno: 4046