Nejnovější články | PHOENIX On-line

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Redakce PHOENIXU společně s lektory srdečně zve své čtenáře a příznivce už na 6. Setkání, tentokrát do hotelu v Tuchlovicích nedaleko Kladna. Hotel je umístěn v krásném lese, v blízkosti je velký rybník, Lány, Svatý Jan pod skalou, Okoř a další zajímavosti. Na přání mnoha účastníků, aby se Setkání konalo na dostupnějším místě než je Lipno, jsme po dlouhém hledání zvolili místo neméně malebné. Hotel Astra je umístěn v pohádkovém lese a má pěkné zázemí včetně velkého krytého bazénu.

Setkání bude opět prodloužené o jeden den, aby bylo více prostoru a času mezi přednáškami a na případné výlety ať již společné, nebo individuální. S velkým úspěchem se setkalo předsunuté zařazení seminářů léčitelky paní Marie Hrubé a terapeutky paní Pavlíny Moučkové, proto i toto Setkání bude obohaceno o výběr seminářů: Paní Hrubá nás bude učit, jak si přeprogramovat fyzické i psychické nemoci (bloky), abychom si uměli pomoci sami a nebyli závislí ani na lékařích, ani na léčitelích. Paní Moučková bude mít prožitkový seminář pro ženy, zaměřený na harmonizaci vnitřní ženy a vnitřního muže. Oba semináře, tak jako na minulém Setkání, budou za symbolickou cenu (např. v Praze se cena obdobných seminářů pohybuje mezi 4 – 5 tisíci Kč).

Setkání se zúčastní známí dopisovatelé Phoenixu (pan Josef Staněk on-line besedami, pan Karel Funk, bylinář pan Martin Kolár, léčitelka paní Hrubá, terapeutka paní Pavlína Moučková, astroložka a poradkyně v osobním rozvoji paní Věra Várady, věštkyně a kartářka paní Markéta Steinbergerová, cvičitelé jógy manželé Kauerovi, jeden večer nám zpestří pan Ladislav Kročák se šamanskými bubínky a chřestidly, takže si všichni zase zabubnujeme. V průběhu Setkání nás navštíví noví dopisovatelé a hosté, kteří budou upřesněni během příštích měsíců.

SETKÁNÍ SE BUDE KONAT 21. – 25. 5. (22. – 22. 5. ) 2014
Hotel ASTRA v Tuchlovicích

Cena cca 4 450 – 6 100 Kč

Ubytování s plnou penzí, snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběr ze dvou jídel – jedno bezmasé. Pokoje jedno-, dvou- a třílůžkové. Železniční zastávka v blízkosti hotelu, doprava do hotelu zajištěna.

V příštím čísle bude připraven objednávkový formulář (též na webu).
Nyní na 777 257 559 nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..